Bloggen byter namn!

Jag är så glad att Doktor Lina är med på bloggen nu. Först och främst för att det är så mycket roligare att vara två! Jag tror också att bloggen blir bättre på sikt när vi är två som tar ansvar och skriver och tar hand om era kloka och intresserade och roliga kommentarer.

När vi är två som bloggar är det klart att bloggen inte kan heta bara mitt namn. Därför heter den nu Doktor Cecilia & Doktor Lina. Det var jättejobbigt att flytta bloggen och uppdatera alla länkar i inläggen förra gången (fortfarande inte helt klart…), så bloggadressen får fortsätta vara densamma har vi kommit överens om.

Såsmåningom får vi väl byta sidhuvudbild också. Jag skulle önska mig en bild på både mig och Lina och något barnrelaterat. Om någon av er läsare vill hjälpa oss med att ta en sådan bild får du gärna höra av dig på mejl! Eftersom jag och Lina gör bloggen utan pengar inblandade så tänkte vi inte blanda in pengar i fotograferingen heller, men tacksamhet utlovar vi!

Dela med dig!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 reaktioner på ”Bloggen byter namn!

 1. Skulle ni inte kunna starta en Facebooksida för bloggen, där varje inlägg länkas? Det är så smidigt att få upp allt i sitt Facebookflöde. Och så kan vi läsare gilla extra bra inlägg 😉

 2. Vill bara säga att jag precis ”ramlat över” er blog och tycker den är jättebra! Mycket läsvärd och användbar, rekommenderar gärna föräldrar att surfa in om det är ok!
  MVH Nanna ST Barnmedicin i Karlstad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *