Fin recension av Praktikan i Barnläkaren

Jag hade trott att jag skulle få vänta någon vecka på recensioner av boken. Hur glad blev jag då inte när jag såg att ingen mindre än barnmedicinens nestor i Sverige, Hugo Lagercrantz, redan både läst och recenserat boken och lagt ut den på tidningen Barnläkarens hemsida. Om ni är nyfikna kan ni läsa recensionen här.

Några rader ur recensionen som gjorde mig särskilt glad:

”Kapitlen om graviditet, förlossning, matning, sömn, kräkningar och infektioner är i stort sett utmärkta. ”

”Det här är en bok som kan bli en bästsäljare. Författarna bör få credit för hur de slår hål på flera myter om hur man skall bära sig åt som blivande och nybliven förälder”.

Läs Hugo Lagercrantz recension i Barnläkaren här.

Köp Praktika för blivande föräldrar hos Adlibris här!

Dela med dig!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *