Jag utmanar er att bli den snälla granntanten!

Kära bloggvänner! Det finns ingen tid över till bloggande i livet just nu, IRL-barnakuten kräver för mycket av mig för det. Tack alla för uppmuntrande kommentarer, mejl och tillrop!

Ni som saknat mig här: läs gärna min krönika på mama.nu om barn i missbruksfamiljer. Mycket aktuellt och viktigt ämne tycker jag själv!

Dela med dig!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

25 reaktioner på ”Jag utmanar er att bli den snälla granntanten!

 1. Ja jag kommer sakna dina inlägg om allt. Det var en källa av vetenskap o sunt förnuft.

  Tack för det du ändå gav oss läsare.

  Mvh
  Peter

 2. Tusen tack för all info, tips eller all kunskap. Mina två barn har varit väldigt arbetskrävande när de var spädbarn. Kunskaperna underlättade allt för mig att hantera alla situationer. Väldigt tacksam att det finns människor som du. Jag hoppas att du är tillbaka igen snart.
  Med vänlig hälsning,
  Lea

 3. Jag personligen hade föredragit nya inlägg på den här fantastiska, folkbildande bloggen istället för krönikor på mama.nu som ju bara är en helt vanlig mammatidning/mammawebsida…. Respekterar ditt val men hoppas precis som föregående talare att du är tillbaka igen snart.

 4. Som jag saknar dina inlägg! Det är en fantastisk blogg och jag hoppas att du snart kommer tillbaka! Stort tack för de blogginlägg du skrivit!

 5. Jag har en liten skrutt på 1,5 år hemma och jag både rekommenderar till bekanta och återkommer själv ofta till din blogg när jag funderar över något. Tack för ditt engagemang och konkreta tips och råd.

  Apropå ditt inlägg om snäll granntant, Brottsoffermyndigheten har en sajt: jagvillveta.se och har även tagit fram en bok tillsammans med Stina Wirsén som träffar rätt i magen ang våld i hemmet. Läs boken här. http://www.jagvillveta.se/Bilder/Filer/Liten_140901.pdf

 6. Jag har verkligen haft glädje av det du publicerat. Tack! Hoppas att du återupptar bloggandet, tror nog att du fått många små barn och föräldrar att må bättre genom dina sakliga och empatiska inlägg.

 7. MYCKET tråkigt att höra men förstår att du behövs IRL. Men överväg gärna att fortsätta då dina inlägg verkligen har lugnat mig, hittat bra information. Din blogg är bättre än 1177. Många oroliga nätter har blivit roliga nätter tack vare dig. Kom ihåg det 🙂

 8. Alltså jag bara älskar din blogg. Internets och min stora sorg att du inte längre har tid att uppdatera den. Hamnar typ alltid här när jag googlar på nåt, nu senast när jag försöker köpa en ekologisk solskyddskräm till lillskrutten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *