Jobba med bebis, funkar eller inte?

Under åren jag varit borta från den aktiva bloggvärlden har många av mina tidigare favoriter gått vidare, men roligare är att ännu fler har kommit till. Blev mycket förtjust idag över att upptäcka slowfashion – Johanna Nilsson som bloggar om hållbart mode och entreprenörsskap. Eftersom jag och min fru just registrerat vårt första aktiebolag är det mycket entreprenörsskap på agendan just nu. Fantastiskt då att hitta en så inspirerande blogg där jag kan lära mig mer om att göra inkomst och företag av skrivande och bloggande.

Och hur jag hittade bloggen? Genom att Johanna hade läst Praktika för blivande föräldrar. Hon har skrivit ett jätteintressant inlägg om att driva eget och ha bebis, och det gläder mig förstås enormt att hon känner att hon får stöd av att läsa Praktikan!

Läs inlägget om att driva eget och ha bebis här. 

Johanna skriver om identitetsförändringen när hon får barn, och om att omvärdera tidigare beslut. Om sin beslutsamhet att inte låta sitt företag gå i stå för att hon blivit mamma, och om längtan efter att vara hemma med sitt barn. Om avundsjuka och delat föräldraskap. Känner ni igen er i Johannas inlägg? Eller har det varit annorlunda för er? Ser fram emot era kloka tankar och reflektioner!

Hon verkar kunna mycket den här Johanna: hon tar snygga bilder också! Bilden från hennes blogg:

Dela med dig!
 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares
Läs mer av Doktor Cecilia i Praktika för blivande föräldrar - gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund
I min bok Praktika för blivande föräldrar - gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund kan du läsa mer om vad barn behöver och vad du med gott samvete kan strunta i. Trots sin titel funkar boken inte bara för blivande föräldrar, utan även för dig som varit förälder ett tag. Boken innehåller massor av kunskap om barnets immunsystem, infektioner, allergier och vaccinationer bland mycket annat. Ett perfekt komplement till barnakuten.nu! Finns även som ljudbok!

Köp Praktika för blivande föräldrar hos Adlibris här!

Lyssna på Praktika för blivande föräldrar hos Storytel här!

2 reaktioner på ”Jobba med bebis, funkar eller inte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.