Klokaste, smartaste mamman på hela internet

måste vara Tina som driver M som i underbar. Jag har spanat på henne i flera år, från att hon bloggade om prematura barn i prematurbloggen, via forum och nu följer jag M som i underbar där hon skriver om sin Mathilda med autism. I dagens inlägg skriver Tina:

Jag önskar att jag fick börja om. Om du kom till mig en gång till, men nu med all min kunskap och erfarenhet, då hade jag kunnat förstå dig bättre. Då hade jag kanske haft mer tålamod när du rev ut alla böckerna ur bokhyllan för tionde gången på samma dag, eller försvann med samtliga skedar in i din garderob. Eller förresten, jag hade skaffat låsbara skåp innan du föddes och alltid letat i din garderob efter allt som saknats, innan jag gjorde nåt annat.

Vill ni läsa mer (det är klart ni vill!) är länken här.

Tinas blogg rekommenderas varmt till alla som har med barn att göra. Jag menar det. Det hon skriver lär oss inte bara massor om hur barn med autism fungerar, och hur en familj med flera personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer kan fungera. Den lär mig om hur människor fungerar, och kan fungera ihop. Det är stort.

Dela med dig!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *