Kombomamma – så smart!

Mama, en av min och Linas absoluta favorittidningar, fortsätter att inspirera. Nu ligger en artikel om nya trenden ”kombomammor” ute på deras webb. Kombomammor är flera mammor som bor ihop utan att ha sex ihop.

Så smart!

I sommar har jag varit kombomamma med min svärmor. Ni tror mig inte, men hon är guld, så det var fantastiskt skönt. En vecka var jag semesterkombommamma med ett helt gäng underbara familjer på Åland. Så underbart att dela på matlagning och barnpassning och samtidigt umgås. Och barnen umgicks.

Om jag någon gång skiljer mig vill jag bli kombomamma. (Nej, käre make om du läser det här: jag vill leva med dig! Och om jag någon gång inte vill det så lovar jag att du inte får veta det via bloggen, ok!).

Läs Mamas artikel om kombomammorna Jessica, Hanna och Anja och Pija och inspireras. Ditt familjeliv blir vad du gör det till!

 

Dela med dig!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *