Lyssna på mig och Agnes Wold i Speaking of Stories

Vad KUL det var att möta så många av er på bokmässan! Och underbart med alla som mejlar och har läst vår bok. Det blir förstås mycket bok nu, den tar sin plats i livet och arbetet. För er som inte var i Göteborg förrförra helgen men ändå är nyfikna kan jag tipsa om att flera av våra samtal filmades, t ex mycket trevligt samtal med smarta Anna Hellgren på Expressen:

https://www.expressen.se/kultur/bokmassan/samhallet-har-alltid-forsokt-kontrollera-mammor/

Ett längre samtal med oss kan du också höra i podden Speaking of Stories som spelade in ett längre samtal mellan mig och Agnes, om allt från barnmat till anknytningsteori.

Lyssna på oss i speaking of stories här

I övrigt gläder vi oss åt att boken säljer bra, och blev den fjärde mest sålda fackboken i Sverige i september!

Och vill ni lyssna på oss i verkligheten, kom till Södertälje konsthall och bibliotek 2 november kl 17.30. I konsthallen finns också en mycket fin och spännande utställning ”Family First”, som vänder och vrider på vad en familj är och kan vara. Utställningen rekommenderas varmt till alla som är det minsta intresserade av familjefrågor. Där kommer ni också att kunna köpa Praktika för blivande föräldrar och få den signerad.

Dela med dig!
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Läs mer av Doktor Cecilia i Praktika för blivande föräldrar - gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund
I min bok Praktika för blivande föräldrar - gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund kan du läsa mer om vad barn behöver och vad du med gott samvete kan strunta i. Trots sin titel funkar boken inte bara för blivande föräldrar, utan även för dig som varit förälder ett tag. Boken innehåller massor av kunskap om barnets immunsystem, infektioner, allergier och vaccinationer bland mycket annat. Ett perfekt komplement till barnakuten.nu! Finns även som ljudbok!

Köp Praktika för blivande föräldrar hos Adlibris här!

Lyssna på Praktika för blivande föräldrar hos Storytel här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *