Minisemester, en tjuvstart

Bloggen börjar sakta in inför semestern. Både jag och Cecilia är lediga i veckan och medan hon har rest norröver har jag och min familj precis kommit hem från Kolmården. Det var första gången jag åkte linbanan genom safariparken och det var så himla fint! Högt över trädtopparna och sedan nästan ljudlöst glida ned bland djuren. Vi var helt betagna av utsikten och av närheten till girafferna, björnarna och de andra djuren. På tal om djur, den här lilla gynnaren var något av det märkligaste jag sett. Som en morphad marsvinsbäver stor som ett biffigt får.

Delfiner, berg- och dalbana, en mjukglass som smälter i sommarsolen snabbare än tre personer hinner äta den, sand i sandalerna, hotellfrukost och morgonbad i vattenlandet. Jamen ni hör ju, så otroligt efterlängtat av samtliga! Och, det bör väl tilläggas, vi är inte sponsrade av Kolmården, vi tycker bara att det är otroligt fint där.

Nästa gång vi åker någonstans ska jag slå på stort och komma ihåg att packa åtminstone ett ombyte till mig själv också. Det är lite nervöst att, i två dagars tid, hantera en fäktande ettåring insmord i mat, iklädd mitt enda (vita) linne.

Kolmården2013 118

Dela med dig!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *