Passa på att önska frågor till mig i Rulla Vagn-podden!

Hej alla fina föräldrar och läsare!

I höstas fick jag kontakt med Evelina och Mattias Åkerberg, som startat den sjukt smarta nättjänsten Rulla Vagn, där föräldralediga kan hitta varandra för barnvagnspromenader och annat häng. Evelina och Mattias planerade att starta en podd, och när de frågade om jag ville vara expertsvarare i podden kunde jag ju inte tacka nej.

Vi ska spela in i februari, och nu vill vi ha frågor till podden! Ni kan också ställa frågor till barndietist Sara Ask och föräldraterapeuten Mats Linde.

Här kommer ni vidare till infosidan om podden. 

Lämna frågor där, här i kommentarsfältet eller till podd@rullavagn.nu

Dela med dig!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Läs mer av Doktor Cecilia i Praktika för blivande föräldrar - gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund
I min bok Praktika för blivande föräldrar - gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund kan du läsa mer om vad barn behöver och vad du med gott samvete kan strunta i. Trots sin titel funkar boken inte bara för blivande föräldrar, utan även för dig som varit förälder ett tag. Boken innehåller massor av kunskap om barnets immunsystem, infektioner, allergier och vaccinationer bland mycket annat. Ett perfekt komplement till barnakuten.nu! Finns även som ljudbok!

Köp Praktika för blivande föräldrar hos Adlibris här!

Lyssna på Praktika för blivande föräldrar hos Storytel här!

2 reaktioner på ”Passa på att önska frågor till mig i Rulla Vagn-podden!

 1. Men så trevligt med podden, ser fram emot att lyssna. Dessa är guldvärda för oss som är föräldralediga.

  Min fråga: vi har en underbar femårig son och en 9 månaders dotter. Sonen älskar lillasyster men hans matintag har påverkats efter hennes födelse. Äter knappt två tuggor på mackan vid frukost, två skedar till kvällsmat, lite mer till mellis och fröknarna på dagis säger att lunchen går bra. Han är väldigt smal, ca 14kg och 110cm. Han har varit allergisk mot mjölkprotein sedan han var 2 månader, han har nu (enligt läkare) växt ifrån det. Vi har i ca 1 år gett honom vanlig kost. Han bajsar ca varannan dag, fiser offfffta. Hur kan vi få igång hans aptit? Han älskar frukt, det kan han äta hela dagen, samma gäller grönsaker (kokta utan sås). Han har blivit aggressiv sedan dotterns födelse, känns som en helt annna pojke. Jag ammar, helammande i 6 månader och delammar nu. Lillasyster är extremt mammig och klängig och vi ammar mycket under dagen. Försöker göra storebror delaktig men han har inte så mycket intresse i att vara med vid amning, blöjbyte dyl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *