Föräldrapepp!

Länkar till peppiga Olga Rönnbergs blogginlägg idag om att sätta igång och göra sådant som är bra för dig själv. Hon riktar sig till mammor, men allt hon skriver tycker jag gäller även pappor (utom det där med vätska som rinner av efter förlossningen då kanske). Sätt igång och ta hand om dig! (Om du inte redan gjort det!)

Väldigt nyfiken på Olgas bok förresten. Får kanske skaffa den (men när ska jag hinna läsa???).

3 reaktioner på ”Föräldrapepp!

  1. Åh Olga är ju så bra! Ska nog prova på hennes magcoaching eller PT online
    🙂 lättare att vara strikt och motiverad när man har med henne att göra haha 🙂 fick ju barn nu i december så det känns
    Som att om någon kan hjälpa mig få bort min mage så är det den donnan! Tränar du?

    1. Ja! Jag styrke- och konditionstränar på gym sedan hösten 2011. Tycker jättemycket om det! Imorgon kommer mitt bästa tips för träningsinspiration. Det är alltså inte Olga utan någon annan.

      1. Vad roligt! Jag älskar styrketräning, men vet inte riktigt var jag ska träna nu, flyttade till Göteborg i november och fick bebis i december, har försökt träna hemma med något som heter fitness fighten, dom har riktigt bra koncept men det har gått så där. Jag saknar att lyfta jag, och den cardion jag faktiskt gillar är typ Zumba, dans och Crossfit och det är inte så där jättemotiverande att göra i vardagsrummet tycker jag. Svårt att hinna med två ungar och jag är lite blyg för att ta med barnvagnen (man får det på sportlife). Men jag får lösa det, saknar gymmet verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *