Så glad att så många läser! Vad vill ni läsa mer om?

20130125-101725.jpg

Så här glad blev jag idag när jag gick in på http://blogg.alltforforaldrar.se och såg att Doktor Cecilia är tredje mest läst av alla deras bloggar :-).

Jag ska vara nattjour i natt och är ledig idag för att orka. Träna, sova middag och vara med barnen efter förskolan i eftermiddag står på dagsprogrammet. Och vika tvätt och betala räkningar 🙁 Tror ni jag hinner blogga lite också?

Vill jättegärna ha önskningar och tips på vad ni vill läsa om! Skriv gärna önskningar som kommentarer till det här inlägget. Två önskeinlägg står redan på att-göra-listan. Hur ofta ska barn vara sjuka egentligen? och ett om barnet som har svårt att andas.

5 reaktioner på ”Så glad att så många läser! Vad vill ni läsa mer om?

 1. Hej!
  Tack för en otroligt mysig och intressant blogg! Fick tips av en vän och är helt såld! 🙂
  Jag är själv sjuksköterska med två småbarn hemma så din blogg är spännande både i privat- och arbetssyfte. Jag skulle gärna läsa mer (MYCKET FAKTA/tips/mm) om springmask som tyvärr är ett återkommande problem på vår förskola trots mina maniska saneringsinsatser och medicinering med receptbelagt läkemedel. Dessutom läser jag gärna om barn med torr vinterhud/torrfläckar/eksem samt behandlingar.

  Återigen, tusen tack för en fantastisk blogg! 🙂

  1. Tack! Vad GLAD jag blir att du uppskattar bloggen så mycket! Springmask är ett jättebra förslag, det kommer direkt upp på att-skriva-listan. Torr hud står redan där 🙂

 2. Jag skulle gärna läsa lite om vad du tycker om den här frågan om tungmetaller i välling och gröt som man kunde läsa så mycket om under de senaste veckorna.
  Samt om du kan ge lite tips hur jag kan öka järnintaget efter 6 månaders åldern hos min bebis som helammar fortfarande om jag helst inte vill ge varken gröt eller välling till honom. (Vi ska börja med smakportioner inom några veckor)

  1. Tack för tips! Järn ska jag nog kunna skriva om ganska snart. Tungmetallerna måste jag läsa på en hel del om för att kunna skriva något vettigt. Ska försöka hitta tid…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *