Vakta barn vid vatten säger jag i Göteborgsposten

Även Göteborgsposten uppmärksammar vikten av att vakta barn vid vatten i en intervju med mig idag. Publiceras i papperstidningen imorgon, som jag förstod det ska de ha någon form av vattensäkerhetstema. Bra!

(Bilden är fin tycker jag, tagen på Götaplatsen i Göteborg för åtta år sedan, fanns i GP:s bildarkiv)

I min bok Praktika för blivande föräldrar - gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund kan du läsa mer om vad barn behöver och vad du med gott samvete kan strunta i. Trots sin titel funkar boken inte bara för blivande föräldrar, utan även för dig som varit förälder ett tag. Boken innehåller massor av kunskap om barnets immunsystem, infektioner, allergier och vaccinationer bland mycket annat. Ett perfekt komplement till barnakuten.nu! Finns även som ljudbok!

Köp Praktika för blivande föräldrar hos Adlibris här!

Lyssna på Praktika för blivande föräldrar hos Storytel här!

Dela med dig!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sjuka barn? Tröttnat på Netflix skränande! Testa SF kids play!

5 reaktioner på ”Vakta barn vid vatten säger jag i Göteborgsposten

 1. Att drunkning är ett otäckt tillstånd är ju inte alls ”otroligt” utan förstås självklart precis tvärtom fullt Troligt.. Ett onödigt förvirrande motsägelsefullt val av förstärkningsord i gp-artikeln, minst sagt.

 2. ”den livsfarliga moroten” kan DrCecilia oxå blogga om. Hur många små barn har ej kvävts av morots bit i halsen? De hamnar oxå på akuten tyvärr. (arbetar på akuten) Och alla kan ej räddas.

 3. Jätteviktig information och SÅ bra att det delas på facebook och i tidningar! Jag brukar vara med dottern vid någon av alla plaskdammar i Stockholm för att få lite svalka under varma sommardagar. Men VAREVIGA gång står jag där med en klump i magen när jag ser barn som går (eller till och med tultar!) runt med vatten upp över låren, utan en enda vuxen i närheten. Nej, jag kommer att fortsätta vakta barnen som en hök nära vatten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *