Vakta barn vid vatten säger jag i Göteborgsposten

Även Göteborgsposten uppmärksammar vikten av att vakta barn vid vatten i en intervju med mig idag. Publiceras i papperstidningen imorgon, som jag förstod det ska de ha någon form av vattensäkerhetstema. Bra!

(Bilden är fin tycker jag, tagen på Götaplatsen i Göteborg för åtta år sedan, fanns i GP:s bildarkiv)

Dela med dig!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 reaktioner på ”Vakta barn vid vatten säger jag i Göteborgsposten

 1. Jätteviktig information och SÅ bra att det delas på facebook och i tidningar! Jag brukar vara med dottern vid någon av alla plaskdammar i Stockholm för att få lite svalka under varma sommardagar. Men VAREVIGA gång står jag där med en klump i magen när jag ser barn som går (eller till och med tultar!) runt med vatten upp över låren, utan en enda vuxen i närheten. Nej, jag kommer att fortsätta vakta barnen som en hök nära vatten.

 2. ”den livsfarliga moroten” kan DrCecilia oxå blogga om. Hur många små barn har ej kvävts av morots bit i halsen? De hamnar oxå på akuten tyvärr. (arbetar på akuten) Och alla kan ej räddas.

 3. Att drunkning är ett otäckt tillstånd är ju inte alls ”otroligt” utan förstås självklart precis tvärtom fullt Troligt.. Ett onödigt förvirrande motsägelsefullt val av förstärkningsord i gp-artikeln, minst sagt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *