Hem Boken är här!

Boken är här!

Sitter och signerar böcker i ett författarrum på förlaget. På väggarna signerade porträtt av förlagets nobelpristagare, några av dem har väl också suttit i det här rummet och signerat när deras böcker kommit ut…

Bokhögen och adressetiketterna…  Fast den var större igår, när jag började.

Det har varit fantastiskt roligt att få skriva Praktika för blivande föräldrar. Nu blir det otroligt spännande att höra vad alla läsare tycker. För läsare blir det! Försäljningen går bra enligt förlaget, och idag ser jag att vi toppar adlibris säljlista!

Köp Praktika för blivande föräldrar hos Adlibris här!

När ni läst boken, ser jag så mycket fram emot att höra vad ni tycker, t ex genom att ni kommenterar det här inlägget!

10 kommentarer till “Boken är här!”

 1. Är så glad, visste inte att du har skrivit en bok. Den måste jag ha här hemma. Och fick aldrig någonsin tacka dig för hjälpen när du bestämde att mina tvillingar fick bli inlagda. Efter flera dagar på akuten med hosta så de spydde slem och fick andningssvårigheter så togs vi på allvar när vi träffade dig. Tack för att du tog emot oss vi var inlagda en vecka och båda barnen blev bättre efter all er hjälp, även jag som mamma fick lugnande vård. Ser framemot boken.

  1. Hej Maria!
   Tack vad fint! Och vad fint att höra att du och tvillingarna blev bättre 🙂
   Hälsingar
   Cecilia

 2. Åh, önskar den kommit tre år tidigare 🙂 Men jag hade väldigt god nytta av den här bloggen. Tack! Och lycka till med boken! Ser hejarop på Twitter men du verkar inte finnas där.

 3. Och en sak till! Ni säger att ni ska slå hål på myter med forskning. Ändå ger ni exempel utifrån EN (?) person på försäkringskassan? Hur stor grund är det för en åsikt?

  Och historien om de tre barnen där endast den yngsta kan prata med pappan i telefonen. Vad är det för forskning?

  Med vänlig hälsning, Lovisa

  1. Nej, allt är inte forskning, det har du helt rätt i! Boken hade nog blivit ganska torr och osäljbar om den BARA hade varit en redogörelse över forskningsrapporter.

 4. Nu har jag bara läst början. Jag älskar bloggen men är mycket irriterad över boken hittills, det som handlar om jämställdhet.

  Nu vill jag nästan svära. Hur i helskotta (lite trevligare ordval) ska man orka arbeta varannan vecka och hålla på med bröstpump på jobbet? Fint tips på papper men för mig i verkligheten… finner inte ord. Jag är så trött så jag orkar knappt värma en matlåda. Mjölk rinner, ont, psyket åker karusell. Så ska man orka vara på arbetet också för att annars kommer vi separera och mina framtida barnbarn får inte gå på kondis. Jisses.

  Nej jag ska fortsätta läsa men jag är så besviken över den här delen hittills. Sen kommer jag vilja arbeta deltid för jag vill vara med mina barn. Ingen än skugga över de som längtar till jobbet, men jag mår dåligt över att inte få vara mycket med mitt barn.

  Älskar bloggen. Hoppas boken blir bättre. Vill poängtera också att jag är feminist och självklart för jämställdhet. Men det kändes som en enorm press att haka sig kvar i jobbet när en försöker “överleva” dagen hemma.

  1. Hej Lovisa! Tack för den återkopplingen. Jag tror du kan ha gott hopp, det blir mer mat, sömn, bajs och infektioner i kommande kapitel. Jämställdhetsbiten är koncentrerad till första kapitlet…

 5. Ämnar sig boken åt andra än enbart blivande föräldrar? Har även de som redan är föräldrar sedan några år tillbaka nytta av boken? Mor/farföräldrar?

  1. Hej! Den innehåller absolut mycket av intresse även för den som varit förälder några år. Och även för mor- och farföräldrar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *