Hem Om/kontakt

Om/kontakt

This post is also available in: English

Barnakuten.nu är skriven av och ägs av barnläkare Cecilia Chrapkowska. Översättningen till engelska är gjord av den australiensiska apotekaren Helen Nguyen. Sidan administeras i samarbete med Elin Bäck, ESB design som även sköter barnakutens webbkanaler på instagram och facebook.

Varför barnakuten.nu?

Som förälder har man en miljon frågor om sina barn. Inte minst när barnen blir sjuka. Den här sidan föddes ur insikten att internet erbjöd mycket åsikter, men mindre fakta.  Barnakuten.nu vill erbjuda både vetenskapligt korrekt fakta, stöd och en trygg hand att hålla i för föräldrar.

Sedan vi började mäta våren 2014 har fler än 11,6 miljoner sidvisningar gjorts och januari 2020 hade barnakuten.nu 182 000 sidvisningar.

Önska gärna inlägg, men fråga inte om era barn!

Önska gärna inlägg, här under eller i kommentarer till inläggen. Men fråga inte om era egna barn. Det blir sjukvård, och sådan bedriver jag inte  i bloggform.

Alla kommentarer förhandsgranskas och bara de kommentarer som bedöms ge någonting positivt till er läsare publiceras.

Samarbeten

Är du intresserad av samarbeten med barnakuten.nu, hör av dig till [email protected]

Kontakt

Kontakta gärna barnakutens team på [email protected]

Om personuppgifter som sparas

Barnakuten.nu använder Google Analytics för att följa besöksstatistik. Informationen anonymiseras innan den sänds till Google Analytics, så inga personuppgifter sparas där. Här kan du läsa om hur google hanterar personuppgifter. 

Om du vill ta bort personuppgifter som kan ha sparats om dig, mejla [email protected]

102 kommentarer till “Om/kontakt”

 1. Agnetha Franzén Hermin

  Hejsan!

  Vilken fin blogg!

  Idag delade jag ditt inlägg om vätskeersättning på vår facebooksida, hoppas du tycker det är ok!

  Mvh Agnetha Franzén Hermin, Verksamhetschef PR Vård Barnmottagning

 2. Hej!
  tack för en jättebra blogg!
  det hade varit roligt om ni kunde skriva nåt om förstorade halsmandlar och polyper bakom näsan.

 3. Tack för en fantastisk bra blogg.
  Själv har jag arbetat som specialistsjuksköterska inom barnsjukvården i drygt 15 år på ett barnsjukhus i Stockholm. Arbetat på en avdelning där de allra allra sjukaste barnen vårdats. Sett och varit med om det mesta som kan hända på en sådan avdelning. Har dessa erfarenheter ständigt i bakhuvudet….Jag blev själv mamma för 2,5 år sedan och jag tycker att det har varit svårt att alltid bibehålla ett nyanserat förhållningssätt när min dotter har blivit sjuk.
  Har helt enkelt för mycket erfarenhet och kunskaper för mitt egna bästa känns det som.
  Vad har det här med er blogg att göra tänker ni? Jo, ni har hjälp mig med att kombinera min mammaroll med en erfarna sjuksköterskan. Jag gör en bedömning av hur hon mår och sedan läser jag på er blogg. Alltid har min bedömning varit överens med vad ni har skrivit. Ni har hjälp mig genom era pedagogiska vetenskapligt baserade texter att bekräfta mina egna reflektioner, tankar och bedömningar. Ungefär som en bakjour…. Har tack vore er endast behövt besöka barnakuten en enda gång i hennes liv och då var det allvarligt.
  Ville nog bara säga tack och att ni ska fortsätta med det mycket bra jobbet ni gör.
  Shirley 🙂
  Tack igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *